eRewards
eRewards
eRewards
PROJECT
erewards
ARCHITECT
hok
LOCATION
plano, texas
SQUARE FOOTAGE
70,000 sf
OVERVIEW

e-Rewards was no stranger to Pacific Builders. We previously helped e-Rewards to successfully relocate their entire staff to a new floor of their building, which they quickly outgrew. After an initial relocation of the group for a full floor, the company expanded and needed more space as well as relocating the parent company for an expansion of three additional floors. Looking to expand to an additional three floors, e-Rewards entrusted the renovation finish out to the experts at Pacific Builders. They made the right move. The project was constructed over four phases with limited time to move out of their previous lease making our project scheduling crucial. Completing the project in four construction phases allowed e-Rewards to transition to their new corporate interior without skipping a beat. Pacific Builders expedited construction of the office and common areas first, which allowed housed ongoing operations to continue as the tenant moved in quickly. The remaining phases were performed after move-in.